Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; 8 Aralık 2022 Perşembe günü Kütahya Belediyesi Ana Hizmet Binası Encümen toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

İhale şartnamesi mesai gün ve saatlerinde Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Gayrimenkul İhale Biriminde görülebileceği gibi ücretsiz olarak alınabilir.

Pazarlık Süreci:
İhale günü satılmayan taşınmazlar; Belediyelerin Arsa, Konut ve İşyeri Üretimi, Tahsisi, Kiralaması ve Satışına Dair Genel Yönetmeliğin 15’inci maddesinin “d” bendi gereğince aksi bir karar alınmadıkça 31 Aralık 2022 tarihine kadar Belediye Encümeninin toplandığı gün/saatlerde aynı bedel ve şartlarla (muhammen bedelin altına düşmemek kaydıyla) satış ihalesine devam edilecektir.

ÖDEME ŞEKLİ:
Peşin Ödemelerde: İhalede belirlenen bedel, tüm satışlar için peşin satış bedelidir.
Vadeli Ödemelerde: İhalede belirlenen bedelin en az %50’si peşin, geri kalan kısmı ise en fazla -24- ay vadeli olarak ödenecek olup, peşinat ve vergiler ödendikten sonra tapu devri Belediye adına 1’inci derece 1’inci sıra ipotek yapılarak yıllık %9 yasal vade farkı (gün bazında) kanuni ipotek tesis edilmesi suretiyle devir işlemi yapılabilecektir. (Erken ödemelerde indirim uygulanmaz.)

Detaylı bilgi için tıklayınız