Saha ziyaretlerini ara vermeden sürdüren ve mobil milletvekili ofisiyle ilçelerin nabzını tutan AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır'ın yeni durağı Aliağa oldu.

Halkın ve esnafın sorunlarını yakından takip edebilmek için özel olarak hazırlattığı mobil milletvekili ofisinde vatandaşlarla bire bir görüşmeye çalışan Nasır, Aliağa programına Kaymakam Ömer Karaman'ı makamında ziyaret ederek başladı.

Program kapsamında 30 mahalleye sahip Aliağalı muhtarlarla buluşarak toplantı yapan Nasır, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'a da konuk olup, ilçenin alt ve üstyapı çalışmaları konusunda Başkan Acar'dan bilgi aldı.

Ziyaretlerin ardından deniz av sezonu açılışına da katılan AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır yaptığı konuşmada; balıkçılık ve su ürünleri sektörünün stratejik öneme sahip olduğunu, 2020 yılında gerçekleştirilen bir milyar doların üzerinde ihracat ile ülke ekonomimize büyük katkı sağladığını söyledi.  629 kilometre kıyısı olan İzmirde sektörün daha da geliştirilmesi için talep edilecek eğitim ve ihtiyaç duyulan beklentileri, Bakanlığın ve il müdürlüğün desteklediğini ifade eden Necip Nasır “ vira bismillah” diyerek, sezonun tüm balıkçılar için hayırlı ve bereketli geçmesini diledi.

Yoğun program kapsamında Aliağa 32 Nolu Kamyoncular Kooperatifi'nde Kooperatif Başkanı Savaş Uzun, Menemen Şoförler Odası Bşk. Hilmi Kurtoğlu, Bornova Şoförler Odası Başkanı Murat Canlı, İzmir Kamyon ve Kamyonetçiler Odası Başkanı Ali Topel, Bergama Şoförler Odası Başkan Vekili ve Buca Şoförler Odası Başkanı Cüneyt Köktentürk ile bir araya gelen Nasır, sektör temsilcilerinin taleplerini dinledi.

Aliağa ziyaretinde vatandaşlar da Necip Nasır'a yoğun ilgi gösterdi; mobil milletvekili ofisinde talep ve isteklerini kendisine iletme şansı buldu. 

Aliağa'da gün boyu süren görüşmelerde her kesimden vatandaşla bir araya gelmeye özen gösteren Necip Nasır'ın Aliağa programı, Leyal Gemi Söküm firması ve ardından AK Parti İlçe Başkanlığı ziyaretiyle son buldu.