Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Zabıta Teşkilatının 195’inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Konak Belediyesi zabıtasıyla Selahattin Akçiçek Kültür Merkezinde bir araya geldi. Zabıta Haftası’nı kutlayan Başkan Batur, özellikle pandemi sürecinde gerçekleştirdikleri özverili çalışma için zabıtaya teşekkür etti ve “Zabıta belediyenin en önemli çalışma birimlerinden bir tanesi. Pandemi süreci, belediyelerin hizmet üretmedeki ve vatandaşa, özellikle de mağdur vatandaşlara ulaşmadaki kabiliyetinin de ortaya çıktığı bir dönem oldu. Konak Belediyesi de bu süreçten alnının akıyla çıktı. Özellikle zabıta arkadaşlarımız birebir vatandaşa ulaştı, halkın taleplerini yerine getirdi ve bu görevleri özveriyle yaptı. Konak Belediyesi’nin yüzünü ağarttınız. Bu çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” diye konuştu.

“Gurur duyuyoruz”

Zabıtanın belediyenin gülen yüzü olduğunu ifade eden Başkan Batur, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Zabıtamız, belediyenin gülen yüzü. Vatandaşla birebir irtibatta en iyi ilişkiyi kurması gereken birimlerin başında geliyor. Biz, ‘Önce İnsan’ diyoruz. Önce, ilçemizde yaşayan insanımızın sıkıntılarını aşmakta yanında olacağız. Biz vatandaşımızdan sadece teşekkür bekliyoruz başka bir şey değil. Bu sebeple onların refahı ve huzuru için çalışmalarımızı en iyi şekilde yürütüyoruz. Hepinizle ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz. Zabıta Haftanız kutlu olsun.”

Zabıta her zaman halkın yanında

Konak Belediyesi Zabıta Müdürü Bahtiyar Martin de teşkilat adına Başkan Batur’a teşekkür ettiği konuşmasında şu sözlere yer verdi:

“Konak Belediyesi Zabıta Teşkilatı olarak vizyonumuz Konak halkının memnuniyetini en üst seviyede tutarak halkımızdan gelen talepler doğrultusunda onlara yakışan hizmeti sunmak, insan odaklı yaklaşımı temel ilkemiz kabul ederek ortaya koyduğumuz hizmetin kalitesini artırmaktır. Bize her zaman destek olan Belediye Başkanımız Abdül Batur’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.”