Ödeme yapmak isteyen Bornovalılar, Bornova Belediyesi’nin Büyükpark içindeki Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Birimi ve Çamdibi Veznelerinin yanı sıra belediye.bornova.bel.tr adresinden ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla da ödeme imkanı sunuyor. Diğer yandan Bornova’nın çeliştil noktalarında kurulacak olan mobil ödeme noktaları ve belediye binası bahçesinde bulunan akıllı vezneden günün 24 saati online olarak ödeme yapabiliyor.

 

Hafta sonu vezneler açılacak

 

Bornova Belediyesi, ödeme vezneleri oluşabilecek yoğunluğu azaltmak için hafta sonu da hizmet verecek. Bornovalılar, 26 Kasım Cumartesi ve 27 Kasım Pazar günleri ödemelerini 09:00 – 16:00 saatleri arasında Büyükpark içindeki Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Birimi ve Çamdibi Veznesi’nden gerçekleştirebilecek.

 

65 yaş üstüne evde tahsilat

 

Pandemi döneminde başlatılan 65 yaş üzeri vatandaşlar için evde tahsilat kolaylığı bu vergi dönemi de sürdürülecek. Bu hizmetten yararlanmak için 999 29 29’dan dahili 4100 ve 4102’i arayarak randevu alınması gerekiyor. 65 yaş üzeri Bornovalılar evlerine gelen mobil cihazla tahsilat yapabiliyor.

 

Yoğunluk yaşanmaması için mükelleflerin vergi ödemelerini son güne bırakmamaları konusunda hatırlatma yapan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Toplanan vergiler ilçemize hizmet ve yatırım olarak geri dönüyor” dedi.