CHP İzmir İl Başkanlığı, İzmir’in 30 ilçesinde sürdürdüğü saha çalışmaları ve STK buluşmalarına temposunu artırarak devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve il başkan yardımcılarının sahaya indiği ilçe, bu kez Karşıyaka oldu.

Karşıyaka’da yoğun bir mesai harcayan Yücel’e il başkan yardımcıları Sadettin Coşkuner, Şener Akdemir, Saniye Bora Fıçı, Songül Gök ve İsfahan Naki’nin yanı sıra, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, İlçe yöneticileri ve meclis üyeleri de eşlik etti.

İlçelerde yaptıkları alan çalışmalarında hem esnaf ziyaretlerine hem vatandaş buluşmalarına ağırlık verdiklerini ifade eden Yücel, Karşıyaka’da daha önce yaptıkları çalışmalarda esnaf ve sokak ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini, bu çalışmada ise STK ziyaretlerine ağırlık verdiklerini ifade ederek, şunları söyledi:

2 YILDIR SAHADAYIZ’

CHP İzmir olarak sürdürdüğümüz ilçe çalışmaları kapsamında bir kez daha Karşıyaka ilçemizdeyiz. Kendilerine, millet tarafından emanet edilen makamlarının yine millet tarafından ellerinden alınacağını anlayan AKP’liler gibi, seçim yaklaştı diye değil, halkımızın dertlerine derman olmak ve umut bağladıkları millet iktidarında yapacaklarımızı anlatmak için, 2 yıldır aralıksız sahadayız. Bunu takip edemeyen AKP’lilerin bize saha mesajı vermesi biraz komik oluyor. Bugün Karşıyaka’nın sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerde bulunarak, başkan ve yönetimleri ile biraraya geldik. Tüm ziyaretlerimizde memleketin hali, vatandaşımızın geleceği ve beklentileri konuşuldu. Karşıyaka’da gerçekleştirdiğimiz temaslarımızda çok güçlü bir mesaj aldık. O mesaj şunu açıkça gösteriyor ki, dinlediğimiz sıkıntıların bu iktidar tarafından çözülmeyeceğinde herkesin hemfikir olduğu. Sorunlara rağmen, insanlarımız yarınlar için umut etmeye devam ediyorsa, bunun en büyük sebebi millet iktidarına olan inançlarıdır.’’

İKTİDARA HAZIRIZ’

Yücel, Türkiye’de bugün yaşanan tüm sorunların çözümlerinin olduğunu, fakat bu sorunları yaratan ve aynı yanlışlarda ısrar edenlerden, bu sorunlara çözüm beklemenin hayalperestlik olacağını belirterek “Biz, her gittiğimiz yerde çözümlerimizi açıklıyor, vatandaşımıza iktidara ne kadar hazır olduğumuzu gösteriyoruz. Bu çözüm önerileri ve kararlığımızı gören vatandaşlarımız da, AKP ve Saray iktidarından kurtulacağımız seçim gününü iple çekiyor. O güne kadar, iktidarın gündemi değiştirme çabalarına, bizleri provoke etme girişimlerine kulak asmadan, sadece vatandaşımızın yanında olmaya, dertlerini dinlemeye ve derman olmaya devam edeceğiz” dedi.