2024 Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2024-DUS 1. Dönem) tercih sonuçları 3 Temmuz itibarıyla erişime açıldı. ÖSYM tarafından yapılan değerlendirmelerin ardından sonuçlar, adayların erişimine sunuldu. 2024-DUS 1. Dönem tercih işlemleri, 13-25 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilmişti. Şimdi, adaylar sonuçlarını ÖSYM Sonuç Açıklama Sistemi üzerinden öğrenebilirler.

Vatandaşlar, bozkurt işaretini ırkçı bir hareket olarak görmüyor Vatandaşlar, bozkurt işaretini ırkçı bir hareket olarak görmüyor

DUS tercih sonuçları açıklandı

DUS yerleştirme sonuçları, 3 Temmuz Çarşamba günü ÖSYM tarafından açıklandı. Adaylar, sonuçlarını ÖSYM'nin resmi internet sitesindeki Sonuç Açıklama Sistemi üzerinden sorgulayabilirler. T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle sisteme giriş yaparak sonuçlara ulaşmak mümkün.

Adaylar sonuçları nasıl öğrenebilir?

Adaylar, 2024 DUS tercih sonuçlarına 3 Temmuz 2024 tarihinde saat 10.30'dan itibaren ÖSYM’nin resmi internet sitesi https://sonuc.osym.gov.tr adresinden erişebilirler. T.C. kimlik numarası ve aday şifresi ile sisteme giriş yaparak yerleştirme sonuçlarına ulaşılabilir.

Kaynak: haber merkezi