Sigaraya zam geliyor! Sigaraya zam geliyor!

Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre, saat 12.00 sıralarında bölgede 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü, Gökova Körfezi olarak belirlenirken, derinliği ise 11.9 kilometre olarak ölçüldü.

Kısa süreli olsa da yaşanan deprem, Gökova'da kısa süreli bir panik yarattı. Özellikle kıyı bölgelerinde hissedilen sarsıntı, vatandaşları evlerinden ve iş yerlerinden dışarı çıkarmak zorunda bıraktı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, depremin etkisiyle sallanmakta olan eşyalar dikkat çekti.

Uzmanlardan Açıklama Bekleniyor

Depremin ardından bölgede herhangi bir olumsuzluk yaşanıp yaşanmadığına dair henüz resmi bir açıklama bulunmuyor. Jeoloji uzmanları, depremin büyüklüğü ve derinliği göz önüne alındığında önemli bir hasara yol açmasının beklenmediğini ifade ediyor. Ancak uzmanlar, bölgede yaşayan vatandaşların tedbirli olmaları ve olası artçı sarsıntılara karşı hazırlıklı olmaları gerektiğini vurguluyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ