Black Sabbath ve Ozzy Osbourne 20 yıl sonra bir araya geliyor Black Sabbath ve Ozzy Osbourne 20 yıl sonra bir araya geliyor

Aksaray'da yürekleri dağlayan bir trafik kazası yaşandı. Dün gece saatlerinde meydana gelen olayda, emniyet şeridinde lastik patalığı nedeniyle duran bir minibüse başka bir otomobilin çarpması sonucu iki kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı. 

Olay, Niğde-Ankara otoyolunun 157. kilometresinde, gece saatlerinde meydana geldi. Mardin'den İstanbul'a seyir halinde olan Ahmet Deniz yönetimindeki minibüsün lastiği patladı. Deniz, aracını emniyet şeridine çekerek, yakınlarıyla birlikte lastiği değiştirmeye başladı. Tam bu sırada, Suriye uyruklu Ahmet Raouk yönetimindeki otomobil, kontrolden çıkarak park halindeki minibüse arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle minibüs ve otomobil büyük hasar gördü. Kazada, minibüs sürücüsünün kardeşi İrem Deniz (20) ile otomobil sürücüsü Ahmet Raouk hayatını kaybetti. Minibüsteki diğer yolcular olan sürücü Ahmet Deniz, akrabaları Murat Deniz (26), Bahar Deniz (22), İryal Deniz (53), Aryanur Deniz (6), İlknur Deniz (8) ve Miraç Deniz (1) ise çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulansla yaralılar, en yakın sağlık merkezine kaldırıldı. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kaza sonrası olay yerine gelen ekipler, inceleme başlattı. Kazanın meydana gelme nedenleri ve sorumlularının belirlenmesi için detaylı bir soruşturma başlatıldı. Otoyol bir süre trafiğe kapatılırken, kazayla ilgili ilk incelemelerde sürücü hatasının olduğu öne sürüldü.

Kaynak: HABER MERKEZİ