Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Ankara’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile bir araya geldi. Bakanlıkta gerçekleştirilen ziyarette Başkan Aziz Yıldırım’a Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyeleri Özgür Peker ve Yusuf Buğra Tanık da eşlik etti. Görüşmede Fenerbahçe’nin geleceğe yönelik projeleri ve yatırımlarının ele alındığı belirtildi.

Fenerbahçe’den dikkat çeken açıklama

Görüşmenin ardından Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından açıklama yapıldı. Kulüp, Bakan Murat Kurum’un Fenerbahçe’nin projeleri ve yatırımlarına gösterdiği ilgiye dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı: “Fenerbahçe Spor Kulübü’nün köklü geçmişine ve büyük camiasına duyduğu kıymeti ifade ederek kulübümüze başarı dileklerini ileten Sayın Bakanımıza; kulübümüzün geleceğine değer katacak projelerimize ve yatırımlarımıza gösterdiği yakın ilgi ve kıymetli destekleri için teşekkür ediyoruz.”

Proje ve yatırım vurgusu

Fenerbahçe’nin açıklamasında özellikle kulübün geleceğine yönelik “projeler ve yatırımlar” ifadesinin kullanılması dikkat çekti. Görüşmede hangi projelerin gündeme geldiğine ilişkin ayrıntılı bilgi paylaşılmazken, Bakan Kurum’un söz konusu çalışmalara gösterdiği yakın ilgi ve destek için teşekkür edildi.

Erdoğan-Tugay görüşmesinde dikkat çeken detay
Erdoğan-Tugay görüşmesinde dikkat çeken detay
İçeriği Görüntüle

Kurum’a Fenerbahçe forması

Ziyaretin sonunda Aziz Yıldırım, Bakan Murat Kurum’a özel bir hediye takdim etti. Yıldırım, üzerinde Murat Kurum’un isminin yazılı olduğu Fenerbahçe formasını Bakan Kurum’a verdi. Görüşme, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Kaynak: AJANSLAR