Hyatt Regency İzmir İstinyePark Oteli’nin Genel Müdürü Zafer Canbaz ile Pazarlama ve İletişim Direktörü Gözde Kaydırak İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.
İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, Başkan Yardımcısı Mehlika Gökmen, Genel Sekreter Reşat Yörük ve Yönetim Kurulu Üyesi Esat Erçetingöz’ün yer aldığı ziyarette; Zafer Canbaz ve Gözde Kaydırak, geçtiğimiz günlerde İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Hyatt Regency İzmir İstinyePark Oteli’nde düzenlenen Deprem Acil Eylem Planı toplantısında bazı gazetecilerin yaşadığı duruma dair detayları ve duydukları üzüntüyü anlattı.
Gazetecilerin kamuoyunun bilgi alma hakkını savunduklarını ve gerçekleri halka ulaştırmak için mücadele ettiklerini ifade eden İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi de “Yaşanan yanlışlık karşısında bizler de üzüldük. Onurlu mesleğimizin böyle olaylarla anılmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Ziyaretiniz için teşekkür ederiz” dedi.