Ünlü şarkıcı İrem Derici ve 8 Şubat’ta nişanlandığı DJ Melih Kunukçu'nun ilişkisindeki hukuki engel kalktı. Bir süredir tutuklu bulunan Kunukçu, avukatlarının yaptığı itirazlar sonucu serbest bırakılarak nişanlısının yanına döndü.
"Tutuksuz yargılanacak, adalet tecelli edecek"
Kunukçu’nun avukatı Abide Gülel Sarar, karara ilişkin yaptığı açıklamada Gaziantep 6. Sulh Ceza Hâkimliği tarafından verilen kararla müvekkilinin tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildiğini bildirdi. Şarkıcı İrem Derici ise kararın ardından sosyal medya hesabından nişanlısıyla sarıldığı bir fotoğrafı paylaşıp "Ve evinde... Canınla canım arasında" notunu düşerek sevinç dolu anlarını takipçileriyle paylaştı.
Düğün tarihi 2026’ya çekilebilir
Tahliyesinin ardından boynundaki "İ" harfli kolyeyle dikkat çeken Melih Kunukçu, Derici’nin cezaevi sürecinde kendisini yalnız bırakmadığını belirtti. Ertelenen evlilik hazırlıklarına dair açıklamalarda bulunan ünlü DJ:
"Düğün tarihimiz çok yakında netleşecek. Kafamızda plan olarak 2027 yılı vardı ancak yaşanan bu gelişmenin ardından düğünü 2026 sonuna çekebiliriz. Büyük ihtimalle İstanbul’da dünyaevine gireceğiz."
İlişkilerinde zorlu bir sınavı geride bırakan ikili, nikah masasına oturmak için hazırlıklara hız verdi.




