Sezona mutlak şampiyonluk hedefiyle giren TFF 3. Lig 2. Grup temsilcisi Karşıyaka, ilk 3 haftada galibiyetle tanışamayarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. İzmir ekibi, oynadığı ilk 3 karşılaşmada rakip fileleri yalnızca 3 kez sarsabildi.

Foça'da şampiyolar belli oldu!
Foça'da şampiyolar belli oldu!
İçeriği Görüntüle

Hücum hattında beklentilerin altında kaldılar

Sezonun ilk hafta maçında deplasmanda Etimesgut Belediyespor'a 1-0 mağlup olan ve skor üretemeyen yeşil-kırmızılılar, ardından sahasında oynadığı derbide Altay'la 1-1, deplasmanda ise Bursa Yıldırımspor'la 2-2 berabere kaldı. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında 16 maçta 16 gol gibi dikkat çekici bir istatistiğe imza atan golcüsü Ömer Faruk Sezgin, bu sezona beklentilerin uzağında başlayarak 3 maçta tek golle yetindi.

Ömer Faruk derbide Altay ağlarını havalandırırken, Bursa deplasmanında tabelayı yeni transferler Gökdeniz ve Eren Arda değiştirdi.

Sakatlıklar ellerini kolunu bağlıyor

Gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan Karşıyaka'da sakat oyuncuların yokluğu teknik heyeti düşündürüyor. Sezon başından beri belindeki rahatsızlık nedeniyle forma giyemeyen santrfor Fatih Taşdelen'in tedavisi sürerken, sakatlanan kanat oyuncusu Veysel Karani'nin de en az 2 hafta daha sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Galibiyet hasresine son vermek isteyen Kaf-Kaf, bu hafta cumartesi günü Gaziemir Spor'u konuk edecek. Karşılaşma öncesinde sosyal medyada örgütlenen taraftarlar, takıma acil toparlanma çağrısı yaparak bir an önce galibiyet serisi başlatmalarını istedi.

Kaynak: haber merkezi