Yeni Proje 2025 09 12T192445920
AYDIN Büyükşehir Belediyesi, eylül ayı olağan meclis toplantısı CHP ve AK Parti'li üyeler arasında yaşanan gerginlik nedeniyle 16 Eylül'e ertelendi. Salonun polis ekipleri eşliğinde boşaltılmasıyla gerginlik sona erdi.

Ozlem Cercioglu Ndan Ozgur Ozel Hakkinda Suc DuyurusuAydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nin bugün 18.00'de yapılacak eylül alı olağan toplantısına meclis üyeleri eksiksiz katılım sağladı. CHP'li üyeler salonda yer kalmadığı için içeri alınmak istenmedi. Ancak CHP'liler, zor da olsa salona girdi. Toplantıya başkanlık yapması beklenen, CHP'den istifa ederek AK Parti'ye katılan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise toplantıya gelmedi.

Ekran Görüntüsü 2025 09 12 193335

Onun yerine Aydın Büyükşehir Belediye Başkanvekili Polat Bora Mersin toplantıya başkanlık yaptı. Salonda meclisi takip etmek isteyen CHP'li üyeler ile AK Parti'li üyeler karşı karşıya geldi.

Cercioglu Erdogan

Tıklım tıklım dolu salonda karşılıklı sloganlar atıldı. CHP'li bir üyenin meclise başkanlık eden Mersin'e kalem fırlatmasıyla gerginlik tırmandı. Başkan Mersin, toplantıyı 16 Eylül saat 18.00'e erteledi.

İntihar nedeniyle seferler aksıyor
İntihar nedeniyle seferler aksıyor
İçeriği Görüntüle

Ekran Görüntüsü 2025 09 12 193630

Mersin'in salondan ayrılmasıyla sloganlar tekrar başladı. Taraflar kontrollü olarak belediye binasından polis ekipleri tarafından çıkarıldı. Belediye binasının önünde AK Parti'liler Recep Tayyip Erdoğan sloganları atmaya bir süre daha devam edip, ardından dağıldı.

Kaynak: AJANSLAR