Çeşme Belediyesi, çocukların eğitim hayatındaki ilk adımlarına destek olmak amacıyla anlamlı bir çalışmayı hayata geçirdi. 2026-2027 eğitim öğretim yılında ilkokula başlayan öğrenciler için hazırlanan “Okula Hoş Geldin” paketleri, ilçe genelindeki okullarda öğrencilere dağıtılmaya başlandı.

Çeşme Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan eğitim destek paketleriyle, minik öğrencilerin okul başlangıç sürecinde ihtiyaç duyabileceği temel kırtasiye malzemeleri karşılandı.

Çocukların eğitim yolculuğuna katkı sunmayı amaçlayan çalışma kapsamında hazırlanan paketlerde defter, boya kalemleri, kuru boya, keçeli kalem, silgi, kalemtıraş, kalem kutusu, çizim şablonu, pastel boya ve boyama kitapları gibi çeşitli eğitim materyalleri yer aldı.

Başkan Denizli öğrencilerin heyecanını paylaştı

Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, destek çalışması kapsamında 15 Eylül Mustafa Çapkan İlkokulunu ziyaret ederek ilk kez okul sıralarına oturan öğrencilerle bir araya geldi.

Minik öğrencilerin okul heyecanına ortak olan Denizli, hazırlanan “Okula Hoş Geldin” paketlerini çocuklara teslim etti. Öğrencilerle sohbet eden Başkan Denizli, yeni eğitim öğretim yılı için başarı dileklerini iletti.

Denizli, çocukların öğrenme yolculuğunda ailelerin, öğretmenlerin ve yerel yönetimlerin önemli bir rol üstlendiğini belirterek, öğrencilerin her zaman destekleneceğini ifade etti.

Çeşme Belediyesinden Minik Öğrencilere “Okula Hoş Geldin” Desteğiphoto 2026 09 17 13 18 26 2

“Geleceğimiz için en büyük umut kaynağı”

Başkan Lâl Denizli, öğrencilere yönelik mesajında çocukların merak duygusu ve öğrenme isteğinin geleceğin temelini oluşturduğunu vurguladı.

Denizli mesajında, “Her birinizin gözlerindeki merak ve öğrenme isteği, geleceğimiz için en büyük umut kaynağı. Bu yıl yeni bilgilerle tanışacağınız, arkadaşlıklar kuracağınız ve kendinizi daha da geliştireceğiniz bir yolculuğa başlıyorsunuz. Bu süreçte öğretmenleriniz, aileleriniz ve bizler sizi desteklemek için hep yanınızda olacağız” ifadelerini kullandı.

Bayraklı Belediyesi operasyonunda 43 kişi adliyeye sevk edildi
Bayraklı Belediyesi operasyonunda 43 kişi adliyeye sevk edildi
İçeriği Görüntüle

Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından da paylaşım yapan Denizli, ilk kez okula başlayan çocuklara “Okula Hoş Geldin” paketlerini ulaştırdıklarını belirterek, yeni eğitim döneminin başarılarla dolu olması temennisinde bulundu.

Kaynak: Haber Bülteni