Kadıköy’de 24 Ocak’ta bıçaklanarak yaşamını yitiren 15 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi’nin davasının üçüncü duruşması, Anadolu 2. Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görüldü.

Karşıyaka'da büyük tehlike
Karşıyaka'da büyük tehlike
İçeriği Görüntüle

Duruşmaya, maktulün babası Andrea Minguzzi, annesi çellist Yasemin Akıncılar, teyze Aylin Akıncılar İyiyazıcıoğlu, anneanne Binnur Semiz ile tutuklu sanıklar B.B. ve U.B. katıldı.

Aynı zamanda CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka, CHP milletvekilleri Suat Özçağdaş, Sibel Suiçmez ve AKP İstanbul Milletvekili Tuba Durgut duruşma salonunda hazır bulundu.

Salon dışında toplanan vatandaşlar, "Sokaklarda katil istemiyoruz" sloganlarıyla destek verdi

1000047990 (1)

Ailenin avukatı Rezan Epözdemir'in yaptığı reddi hakim talebi üzerine, mahkeme heyeti ara karar verdi ve duruşmaya 15 dakikalık ara verildi. Daha sonra heyet, davadan çekilmeye karar verdi.

Yeni duruşma tarihi 17 Temmuz olarak belirlendi.

Kaynak: DHA