Kütahya’da boşanma aşamasındaki eşi tarafından bıçaklanan 29 yaşındaki Sena Y., ağır yaralandı. Saldırının ardından olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanması için polis ekipleri harekete geçti.

Olay, Bahçelievler Mahallesi Şehit Şekip Erdem Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, boşanma sürecinde olan Çetin Y. (33) ile Sena Y. (29) arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Çetin Y., yanında bulunan bıçakla Sena Y.’ye saldırdı.

Market önüne sığındı

Saldırıda sırtından ve karnından aldığı 5 bıçak darbesiyle ağır yaralanan Sena Y., çevrede bulunan bir markete sığındı. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı kadın, Kütahya Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sena Y.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Şüphelinin aracı terk edilmiş bulundu

Saldırının ardından hafif ticari aracıyla olay yerinden kaçan Çetin Y.’nin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri tarafından yapılan incelemelerde, şüphelinin kullandığı araç Bölücek Mahallesi yakınlarında terk edilmiş halde bulundu.

Araçta yapılan aramada, saldırıda kullanıldığı değerlendirilen ekmek bıçağı ele geçirildi.

Polis ekipleri çalışma başlattı

Kamyon şoförü olduğu öğrenilen Çetin Y.’nin yakalanması için ekiplerin çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

YENİ Parti’ye 477 milyon TL destek
YENİ Parti’ye 477 milyon TL destek
İçeriği Görüntüle

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: AA