SEMİ TEKTAŞ/ Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, 8 Ekim Perşembe günü gerçekleştirilecek basın açıklaması için İzmirlilere çağrıda bulundu. “İtirazımız var” sloganıyla yapılan duyuruda buluşmanın saat 18.30’da CHP İzmir İl Başkanlığı önünde gerçekleştirileceği belirtildi. Parti örgütü, açıklamasında adalet, hukuk ve halk iradesi vurgusu yaptı.
“Adalete, hukuka ve halkın iradesine sahip çıkacağız”
CHP İzmir tarafından yapılan çağrıda, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak adalete, hukuka ve halkın iradesine sahip çıkmak için buluşuyoruz” ifadelerine yer verildi. Açıklamada, 8 Ekim Perşembe günü saat 18.30 adres gösterilirken, partililer ve yurttaşlar il başkanlığı önünde yapılacak basın toplantısına davet edildi.
“İzmir’in vicdanı kanıyor”
CHP İzmir’in duyurusunda dikkat çeken ifadelerden biri de “İzmir’in vicdanı kanıyor” oldu. Parti örgütü açıklamasında, “Kabullenmedik, kabullenmeyeceğiz” ifadelerini kullanarak tepkisini dile getirdi. Duyuruda ayrıca, “Oy mağdurlarını, yol arkadaşlarımızı ve tüm duyarlı yurttaşlarımızı basın toplantımıza bekliyoruz” çağrısı yapıldı.
Buluşma 8 Ekim’de
CHP İzmir İl Başkanlığı önündeki basın toplantısının 8 Ekim Perşembe günü saat 18.30’da başlaması planlanıyor. Partinin çağrısı şu ifadelerle tamamlandı:
“İtirazımız var! Sesimiz var! Sözümüz var!”
CHP İzmir’in basın toplantısında hangi başlıkların gündeme getirileceği ve parti yönetiminin vereceği mesajlar merakla bekleniyor.




