AYDIN ÇETİNKAYA/ Bodrum’da yaşayan eski manken Bilun Dohmen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla siyaset gündeminde dikkat çeken bir çıkışa imza attı. 1990’lı yıllarda Türkiye’de ve yurt dışında çok sayıda defilede podyuma çıkan Dohmen, Bodrum’un Kumbahçe Mahallesi’nde bulunan dairesini satışa çıkardığını duyurdu. Yerel basına yansıyan haberlere göre Dohmen, evin satışından elde edilecek gelirle CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e seçim otobüsü bağışlayacağını açıkladı.

Özgür Özel'den, anlamlı ziyaret
Özgür Özel'den, anlamlı ziyaret
İçeriği Görüntüle

Fff T2Qt Cover.jpg

Bodrum’daki evini satışa çıkardı

Uzun yıllar moda dünyasında yer alan ve kariyerinin ardından Muğla’nın Bodrum ilçesine yerleşen Bilun Dohmen, Kumbahçe’deki dairesinin satışta olduğunu sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımında evin fotoğraflarına da yer veren Dohmen’in açıklaması kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Dohmen, paylaşımında, “Bodrum’un en güzel yeri Kumbahçe’de satılık daire. Buradan alınan parayla Özgür Özel Başkan’a seçim otobüsü bağışlanacaktır” ifadelerini kullandı.

Bd 20260605 173856Png 8Cobxh R9Ee32 Bqd0

Seçim çalışmaları için destek mesajı

Bilun Dohmen’in bu çıkışı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yönelik açık destek olarak değerlendirildi. Satışın gerçekleşmesi halinde elde edilecek gelirin seçim otobüsü alımı için kullanılacağı belirtildi. Dohmen’in açıklaması, özellikle sosyal medyada farklı yorumlara neden olurken, yerel basında da “Özgür Özel’e seçim otobüsü desteği” başlığıyla yer aldı.

640Xauto 67Ff

90’lı yılların tanınan isimlerindendi

1990’lı yıllarda podyumlarda adından söz ettiren Bilun Dohmen’in Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da çeşitli defilelerde yer aldığı biliniyor. Modellik kariyerinin ardından Bodrum’da yaşamını sürdüren Dohmen, son paylaşımıyla bu kez moda değil siyaset gündeminde öne çıktı.

İzmir mitingindeki sıcak anlar yeniden gündem oldu

Dohmen’in seçim otobüsü çıkışı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in İzmir mitinginde yaşadığı sıcaklık kaynaklı zor anları da yeniden gündeme taşıdı. İzmir’de yaz başında etkisini artıran yüksek hava sıcaklıkları, miting alanındaki yoğun kalabalıkla birleşince hem vatandaşlar hem de parti yetkilileri için zorlu koşullar oluşturdu. Sosyal medyada ve Dokuz Eylül’ün Instagram hesabında paylaşılan görüntülerde, Özel’in miting otobüsünde aşırı sıcak nedeniyle zaman zaman zorlandığı, serinlemek için otobüsün iç bölümüne geçtiği ya da kısa süreli duraklamak zorunda kaldığı anlar dikkat çekti. Bu görüntülerin ardından Bilun Dohmen’in “seçim otobüsü” desteği açıklaması, sosyal medyada daha geniş yankı buldu. Dohmen’in evini satışa çıkararak elde edilecek gelirle Özel’in seçim çalışmalarında kullanılmak üzere otobüs bağışlama isteği, destek mesajı olarak yorumlandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ