Ünlü şarkıcı Fatma Turgut, Beşiktaş Meydanı'nda duyduğu bir melodiye kayıtsız kalamadı. Eski grubu Model ile seslendirdiği ve hafızalara kazınan "Değmesin Ellerimiz" şarkısını sokak müzisyenlerinin çaldığını fark eden Turgut, müzikal yetenekleriyle dikkat çeken gençlere sürpriz yaparak şarkıya katıldı.

O anlar çevredeki vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle izlenirken, sosyal medyada da hızla yayılarak gündem oldu.

Büyükada dönüşü beklenmedik bir sürpriz

Fatma Turgut, yaşadığı bu özel anı sosyal medya hesabından paylaşarak duygularını dile getirdi. "Büyükada dönüşü deniz taksiden indim ve bir baktım ki 'Değmesin Ellerimiz' çalıyor. Duygu'ya 'Doğru mu duyuyorum ben?!?' dedim ve sonrasında olanlar bu." sözleriyle şaşkınlığını ve mutluluğunu ifade etti.

Şarkıcı, bu anlamlı buluşmanın kendisini duygulandırdığını belirterek "Gözlerim doluyor yazarken. Onları konserimde ağırlamak istiyorum. Müzik yapmaktan ASLA vazgeçmeyin." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu da sosyal medyada paylaştı

Yaşanan bu güzel tesadüfe İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da kayıtsız kalmadı. Turgut’un paylaşımını alıntılayan İmamoğlu, "Müzik, meydan, gençler… çok güzel" sözleriyle bu anlamlı anlara destek verdi.

Ayrıldıkları İddialarını Yalanladı: Hande Erçel'den Evlilik Açıklaması! Ayrıldıkları İddialarını Yalanladı: Hande Erçel'den Evlilik Açıklaması!

Fatma Turgut’un müziğe olan tutkusunu ve sokak sanatçılarına verdiği desteği gözler önüne seren bu olay, müziğin birleştirici gücünü bir kez daha kanıtladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ