Gediz Elektrik, İzmir genelinde gerçekleştirilecek şebeke yenileme ve bakım çalışmaları nedeniyle 14 Ağustos Cuma günü uygulanacak planlı elektrik kesintilerini duyurdu.

Açıklanan programa göre, kentte toplam 13 ilçede belirli mahalle ve sokaklarda elektrik kesintileri yaşanacak. Kesintilerin bazı bölgelerde sabah saatlerinde başlayacağı, bazı bölgelerde ise akşam saatlerine kadar süreceği bildirildi.

Vatandaşların elektrikli cihazlarını kesinti saatlerine göre planlaması ve çalışmalar nedeniyle oluşabilecek geçici aksaklıklara karşı tedbirli olması istendi.

Aliağa, Bergama ve Çeşme’de kesinti programı

Aliağa’da Çaltılıdere Mahallesi’nde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak. Örnekkent bölgesinde ise kesintinin 09.00-16.30 saatleri arasında gerçekleşmesi planlanıyor.

Bergama’da Bozyerler, Zeytindağ ve Aşağıcuma bölgelerinde 10.00-17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

Çeşme’de Altınkum ve Çiftlik bölgelerinde 09.00-12.00 saatleri arasında, Ovacık ve Reisdere mahallelerinde ise 12.00-17.00 saatleri arasında kesinti yapılacak.

Foça ve Kemalpaşa’da çalışmalar sürecek

Foça’da farklı mahallelerde iki ayrı zaman diliminde kesinti uygulanacak. Fevzi Çakmak, Hacıveli, Ilıpınar, Kazım Dirik, Kemal Atatürk ve çevresindeki bölgelerde 10.00-17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi bekleniyor.

Foça’nın bazı noktalarında ise gece saatlerinde çalışma yapılacak. Fevzi Çakmak ve Mustafa Kemal Atatürk mahallelerinde kesintinin 01.00-07.00 saatleri arasında gerçekleşeceği bildirildi.

Kemalpaşa’da Damlacık ve Ulucak Mustafa Kemal Atatürk mahallelerinde 13.00-17.00 saatleri arasında elektrik kesilecek.

İzmir’den KAAN’a güç: Milli uçakların kalbi yerli teknolojiyle atıyor
İzmir’den KAAN’a güç: Milli uçakların kalbi yerli teknolojiyle atıyor
İçeriği Görüntüle

Menemen, Ödemiş ve Seferihisar listede

Menemen’de Camiikebir, Kesik, Musabey ve Yıldırım mahallelerinde 11.00-13.00 saatleri arasında kesinti uygulanacak.

Ödemiş’te Köfündere bölgesinde 09.30-15.30 saatleri arasında, Demircili, Işık, Seyrekli, Şirinköy ve Yeniköy bölgelerinde ise 09.00-17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

Seferihisar’da Turgut ve Ulamış bölgelerinde farklı saat aralıklarında kesinti yapılacak. Turgut ve çevresinde 10.00-16.30 saatleri arasında, Ulamış’ın bazı bölgelerinde ise 08.30-16.30 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Tire ve Beydağ’da uzun süreli kesinti

Tire’de Akmescit, Armutlu, Başköy, Çukurköy, Hisarlık, Kaplan, Musalar, Ortaköy, Somak, Topalak, Toparlar, Turan ve Yemişler bölgelerinde 09.00-16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi planlanıyor.

Beydağ’da Erikli Mahallesi’nde 09.00-17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Çiğli, Gaziemir ve Bayraklı’da kesintiler yaşanacak

Çiğli’de İnönü Mahallesi’nde 10.00-14.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.

Gaziemir’de Aktepe Mahallesi’nde 09.00-15.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Bayraklı’da ise çok sayıda mahallede farklı saatlerde kesinti gerçekleşecek. Org. Nafiz Gürman, Yamanlar ve Onur mahallelerinde 09.00-17.00 saatleri arasında, Turan bölgesinde 01.00-05.00 saatleri arasında, Alpaslan ve Fuat Edip Baksı mahallelerinde ise gün içinde farklı saat aralıklarında elektrik kesintileri yaşanacak.

Gediz Elektrik, çalışmaların tamamlanmasının ardından bölgelerde enerji arzının yeniden sağlanacağını bildirdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ