Trendyol Süper Lig’de yeni sezonun başlamasına kısa süre kala futbolseverleri özel bir karşılaşma bekliyor.

Göztepe ile Trabzonspor, yarın İzmir’de oynanacak hazırlık maçında hem sezon öncesi son ciddi sınavına çıkacak hem de Türk futbolunun deneyimli isimlerinden İsmail Köybaşı için jübile organizasyonunda buluşacak.

Isonem Park Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

Taraftarlar ilk kez ortak tribünde

İki köklü kulübün taraftarları da bu özel karşılaşmada tarihi bir ana tanıklık edecek.

Göztepe ve Trabzonspor taraftarları, yıllar sonra düzenlenen bu anlamlı jübile organizasyonunda ilk kez ortak tribünlerde takımlarını birlikte destekleyecek.

Karşılaşma için satışa sunulan biletlerin büyük bölümünün tükendiği öğrenildi.

Bilet fiyatları VIP tribün için 750-1.250 TL, batı tribünü için 500 TL, doğu tribünü için 350 TL, kale arkaları için ise 250 TL olarak belirlendi.

Maça yalnızca Göztepe ve Trabzonspor Passolig kartı bulunan taraftarlar giriş yapabilecek.

1447191

Gözler Mohamed Salah’ta olacak

Karşılaşma, yalnızca İsmail Köybaşı’nın vedası nedeniyle değil, Trabzonspor’un dünyaca ünlü yeni transferi Mohamed Salah nedeniyle de büyük ilgi görüyor.

Bordo-mavili ekibin Liverpool’dan kadrosuna kattığı Mısırlı yıldızın İzmir’de sahaya çıkıp çıkmayacağı ise henüz netleşmedi.

Son olarak 7 Temmuz’da FIFA Dünya Kupası’nda Arjantin karşısında forma giyen Salah, görev verilmesi halinde Trabzonspor formasıyla ilk kez taraftarların karşısına çıkacak.

İsmail Köybaşı için yıllar sonra anlamlı veda

Türkiye’de uzun süredir yapılmayan jübile geleneği, İsmail Köybaşı için yeniden hayat bulacak.

37 yaşında futbol kariyerini noktalayan deneyimli oyuncu, artık Göztepe teknik ekibinde görev yapacak.

Kariyerinde önemli başarılar bulunan Köybaşı, Trabzonspor formasıyla 2022 yılında Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

Foça halkı taş ocağını istemiyor
Foça halkı taş ocağını istemiyor
İçeriği Görüntüle

Tecrübeli futbolcu, Göztepe’de geçirdiği son dönemde ise takım kaptanı olarak 2024 yılında 1’inci Lig şampiyonluğu kupasını kaldırdı.

1447189

Milli formayla da iz bıraktı

İsmail Köybaşı, kulüp kariyerinin yanı sıra A Milli Takım’da da önemli bir geçmişe sahip.

2016 Avrupa Şampiyonası kadrosunda yer alan deneyimli futbolcu, ay-yıldızlı forma ile toplam 28 karşılaşmada görev yaptı.

Köybaşı ayrıca Beşiktaş ve Fenerbahçe formalarıyla da uzun yıllar Süper Lig’de mücadele etti.

Yarınki özel maçta tecrübeli oyuncunun son kez sahaya çıkarak futbol hayatına, eski takımlarının futbolcularının omuzlarında veda etmesi bekleniyor.

Kaynak: DHA