Yeni sezonda TFF 3. Lig 2. Grup'ta zirve mücadelesi vermeye hazırlanan Karşıyaka SK, İzmir etabının ardından Düzce Topuk Yaylası'nda gerçekleştirdiği ikinci etap kamp çalışmalarını noktuladı. Yoğun geçen hazırlık dönemini kulübün resmi sosyal medya kanalına değerlendiren takım kaptanı Muhammet Ensar Akgün, takım içindeki yüksek motivasyona dikkat çekti.
Aralarına yeni katılan futbolcuların takıma çok çabuk uyum sağladığını vurgulayan tecrübeli stoper, şu ifadeleri kullandı:
"Kamp ortamı ilk günden son güne kadar çok iyi geçiyor. Bu durum beni son derece mutlu ediyor. Motivasyon olarak üst seviyedeyiz, bunu kendi aramızdaki sohbetlerde de hissediyoruz. Yeni gelen arkadaşlarımızın uyumu çok iyi. Onların bize, bizim onlara yaklaşımımız son derece olumlu. Takımı sahiplenme duyguları ve motivasyonları yüksek."
"Şampiyonluk yakın, meşaleleri yakın"
Geçtiğimiz sezon yeşil-kırmızılı formayla 30 resmi maça çıkarak 4 gol ve 1 asistlik skorer bir savunma performansı sergileyen 25 yaşındaki kaptan, taraftarları heyecanlandıran açıklamalara imza attı. Ağır idman temposuna rağmen takımın hırsından memnun olduğunu belirten Ensar Akgün, sözlerini şöyle tamamladı:
"Bizim için en zorlu kısım antrenmanlar. Çok yoğun bir tempoda geçiyor ama üzerimizde tatlı bir yorgunluk bırakıyor, bu da hoşumuza gidiyor. Taraftarımıza öncelikle hırslı, savaşçı ve son ana kadar mücadele eden bir takım izletmek istiyoruz. Şampiyonluk yakın, meşaleleri yakın."





