Fatsa Belediyesi Zabıta Amiri merhum Hüseyin Arıca'nın eşi olan 95 yaşındaki Altun Arıca, bir süredir Ordu'nun Fatsa ilçesindeki özel bir hastanede tedavi görüyordu. Yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle müşahede altında tutulan Arıca, sabah saatlerinde yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Sanat ve spor dünyasını yasa boğan vefat

Vefat haberi, hem sanat hem de spor camiasında derin bir üzüntüyle karşılandı. Hayatını kaybeden Altun Arıca’nın; pop müzik sanatçısı Soner Arıca ve Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden merhum milli futbolcu ve teknik direktör Erdoğan Arıca'nın annesi olduğu bildirildi.

Dokuz ilde dev akaryakıt operasyonu: O şirketlere kayyım atandı!
Dokuz ilde dev akaryakıt operasyonu: O şirketlere kayyım atandı!
İçeriği Görüntüle

Arıca’nın aynı zamanda Türk sinemasının usta oyuncusu Kadir İnanır ile sinema sanatçısı Levent İnanır ve Bülent Arıca'nın ablası, müzisyenler Hüseyin Önder ve Cevahir Önder'in ise anneannesi olduğu kaydedildi.

Cenazesi yarın Fatsa'da defnedilecek

Geniş bir aile bağından ötürü bölgede ve Türkiye genelinde tanınan Altun Arıca’nın cenaze töreninin detayları da netleşti. Aslen Ordulu olan merhumenin cenazesinin, yarın Fatsa ilçesinde düzenlenecek olan cenaze merasiminin ardından aile kabristanlığında toprağa verileceği açıklandı. Cenaze törenine sanat, spor ve siyaset dünyasından çok sayıda ismin katılması bekleniyor.

Kaynak: haber merkezi