Bağırsağında kitle tespit edilmesi sonrası tedavisi hastanede devam eden Tarık Mengüç, sosyal medya hesabından yaptığı yeni paylaşımda sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi. Hasta yatağından sevenlerine seslenen Mengüç, kendisine gönderilen mesajlar ve destek nedeniyle duygulandığını belirtti.
Ünlü şarkıcının eşinin daha önce yaptığı açıklamada, yapılan kontroller sırasında Mengüç’ün bağırsağında bir kitle tespit edildiği duyurulmuştu. Tedavi süreci devam eden Mengüç ise yeni videosunda kendisini iyi hissettiğini söyledi.
Sevenlerinden gelen destek duygulandırdı
Hastane yatağından çektiği videoyu paylaşan Tarık Mengüç, gördüğü yoğun ilgiye dikkat çekti. Telefonlarının gelen mesajlar nedeniyle adeta kilitlendiğini söyleyen sanatçı, kendisini merak eden herkese teşekkür etti.
Mengüç, “Ben böyle bir sevgi görmedim. Çok seviyorum sizi. Mümkün mertebe eşimden bakıyorum. Öyle işte, serum olmadığı zaman böyle... Kilitlendi telefonlarımız” ifadelerini kullandı.
Ünlü şarkıcının konuşurken moralinin yüksek olduğu görüldü.

“Ben çok iyiyim”
Tedavisinin sürdüğünü aktaran Mengüç, şu anda beslenmesinin serum yoluyla sağlandığını belirtti.
Sağlık durumuna ilişkin sevenlerini rahatlatmaya çalışan Mengüç, “Ben çok iyiyim arkadaşlar. Yemesem de şu anda içmesem de serumlarla böyle yediriyorlar, içiriyorlar bizi” dedi.
Sanatçı, tedavi sürecinde kendisine destek olan takipçilerinden dualarını sürdürmelerini de istedi.
Gözler patoloji sonucunda
Tarık Mengüç’ün tedavi sürecindeki en kritik aşamalardan birini patoloji sonucu oluşturuyor. Daha sonra katıldığı bir canlı yayında da sağlık durumuna ilişkin konuşan Mengüç, sonuçların henüz çıkmadığını ve bekleyişin sürdüğünü açıkladı.
Ünlü şarkıcı, sonuçların olumlu gelmesini umut ettiğini ifade ederken, sevenlerinden de bu süreçte dua istedi.
Güzel haber gelirse Kuştepe’ye gidecek
Mengüç, sağlık durumuyla ilgili beklediği güzel haberi alması halinde yapacağı ilk şeyi de sevenleriyle paylaştı.
Çocukluğunun ve gençlik yıllarının geçtiği eski mahallesi Kuştepe’yi işaret eden sanatçı, olumlu haber sonrası burada mevlit okutacağını söyledi.
Mengüç, “Sizlerin dualarıyla beraber o güzel haberi de alınca, Allah nasip ederse güzel bir mevlit yapacağım. Eski mahallemde, Kuştepe’de yapacağım o mevlidi” ifadelerini kullandı.
“O güzel haberi alayım yeter ki”
Tedavi sürecindeki umutlu bekleyişini sürdüren Tarık Mengüç, açıklamasının sonunda bir kez daha hayranlarına seslendi.
“O güzel haberi alayım yeter ki. Dualarınızı benden esirgemeyin ne olursunuz” diyen Mengüç, kendisine gösterilen ilgi ve desteğin moral verdiğini belirtti.
Sanatçının tedavisi hastanede devam ederken, patoloji sonuçlarının önümüzdeki süreçte sağlık durumuna ilişkin daha net bir tablo ortaya koyması bekleniyor.




