Ege Otomotiv Derneği (EGOD) 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı şölen havasında kutladı. EGOD üyelerinin büyük ilgi gösterdiği davet, Balçova Termal Otel Kardelen Salonu’nda düzenlendi. Karluna A.Ş., İnteryağ Petrol Ürünleri ve Özdemirler Otomotiv’in sponsor olduğu gecede Cumhuriyetin kazanımlarına vurgu yapıldı. Hep birlikte Cumhuriyete sahip çıkma mesajının verildiği geceye; BASİFED Başkanı Semiha Güneş, TÜGİAD Ege Başkanı Engin Korkmaz, geçmiş dönem Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, EGOD Geçmiş Dönem Başkanları Ömer Kaplan, Mustafa İduğ, Kenan Altunuşak, İsmail Kazcıoğlu, ESİAD geçmiş dönem başkanları Mehmet Ali Kasalı ve Mustafa Karabağlı, BASİFED üyesi dernek yöneticileri, sektör temsilcileri ile EGOD üyeleri katıldı.
ORTAK AKIL VURGUSU
EGOD Başkanı Mehmet Torun, Cumhuriyet’in geleceğini üretim, bilim, çalışma ve dayanışmanın belirlediğini vurgulayarak, ekonomik istikrar, nitelikli eğitim, sektörel dönüşüm ve kadınların iş gücüne katılımı için kamu, sanayi, üniversite ve sivil toplumun birlikte hareket etmesi gerektiğini söyledi. Gecede BASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Semiha Güneş de tüm katılımcıların Cumhuriyet Bayramını kutladı ve geceyi düzenleyen EGOD Yönetim Kurulu’na teşekkür etti. Gecede Cumhuriyet kazanımları ile ilgili kısa bir konuşma da yapılırken, sponsorlara teşekkür plaketleri takdim edildi. Davet, Diren Şahyar ve Orkestrası’nın konseriyle devam etti. Gece, balo için hazırlanan özel pastanın kesiminin ardından coşku ile Türk bayrakları eşliğinde söylenen marşlarla sona erdi.
Fotoaltı: Enver Mehmet Torun, Deniz Ertimurtaş, Mustafa Karabağlı, Semiha Güneş, Ali Talak, Enver Mehmet Torun, Eda-Alaattin Yüksel, Mustafa-Ufuk İduğ, Ömer Kaplan, Haluk Meriç, Elif-Engin Korkmaz, Burcu-Erkan Uz, Halil-Kumru Şahin, Ahmet Küçük, Yüksel Bilek, Kezban-Ömer Telcioğlu, Arda Gülüş, Ayşe-Erdem, Defne Gülüş, Kenan-Nükhet Altunuşak, Aynur-İsmail Kazcıoğlu, Ertuğ-Elif Akkalay, Eda-Oğulcan Aktaş, Gökçe, Fatih-Emel Odabaşılar, Nazlı-Sinan Gültekin, Mustafa, Mert Karabağlı, Demet Aydemir, Diren Şahyar.
Deniz Ertimurtaş
Enver Mehmet Torun, Deniz Ertimurtaş
Ege Otomotiv Derneği’nin (EGOD) düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gecesi, otomotiv sektörü temsilcilerini bir araya getirdi.
Ege Otomotiv Derneği’nin (EGOD) düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gecesi, otomotiv sektörü temsilcilerini bir araya getirdi.
Mustafa Karabağlı, Semiha Güneş, Ali Talak, Enver Mehmet Torun
Eda-Alaattin Yüksel
Ömer Kaplan, Haluk Meriç
EGOD üyeleri, Cumhuriyet Bayramı’na özel hazırlanan pastayı birlikte kesti.
Tarık Yenen, Aynur-İsmail Kazcıoğlu
Nilüfer Gönlüşen, Cem Kaplan
Davette, canlı orkestra eşliğinde müzik dinletisi sunuldu.
Nalan Mater, İlter Savtak
Nazlı-Sinan Gültekin
Mustafa, Mert Karabağlı
Mustafa, Mert Karabağlı
Mustafa-Ufuk İduğ
Mehmet Torun
Mert, Mustafa İduğ, Alaattin-Eda Yüksel
Kenan-Nükhet Altunuşak
Kezban-Ömer Telcioğlu
Halil-Kumru Şahin
Gökçe, Fatih-Emel Odabaşılar
Hale-Serkan Uz
Ertuğ-Elif Akkalay
Elif-Engin Korkmaz
Enver Mehmet Torun
Eda-Oğulcan Aktaş
Demet Aydemir
Aynur-İsmail Kazcıoğlu
Burcu-Erkan Uz
Ahmet Küçük, Yüksel Bilek
Arda Gülüş, Ayşe-Erdem, Defne Gülüş