Gençlerbirliği karşılaşmasının ilk yarısının son dakikalarında takım arkadaşı Taha Altıkardeş ile talihsiz bir şekilde çarpışarak sakatlanan Allan Godoi’nin çekilen MR’ı sonrasında diz iç yan bağında kısmi yırtık tespit edildi. Tedavisine başlanan tecrübeli stoperin en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı duyuruldu.

Kritik Galatasaray maçı öncesi stoper hattında büyük bir krizle baş başa kalan Göztepe’de Furkan Bayır ve Sonko Sundberg’in de sakatlıklarının sürmesi sarı-kırmızılıları zor durumda bıraktı. Kadroda asıl mevkisi stoper olan oyuncu sayısının 3’e düşmesi nedeniyle teknik direktör Stanimir Stoilov’un zorlu deplasmanda defans üçlüsünü Taha Altıkardeş, Bokele ve Ege İşcan’dan oluşturması bekleniyor. Stoilov’un hamle oyuncusu olarak Miroshi’yi de stoper bölgesinde değerlendirebileceği öğrenildi.

Guilherme Luiz ve Jeferson kiralandı, transfer trafiği hız kazandı

Stoper sakatlıkları sonrası savunmaya acil takviye yapma kararı alan Göztepe yönetimi, bir yandan da kadrodaki yabancı oyuncularla yollarını ayırıyor.

Denizlerde palamut bereketi!
Denizlerde palamut bereketi!
İçeriği Görüntüle

İzmir temsilcisinde yaşanan son transfer gelişmeleri şu şekilde sıralandı:

  • Guilherme Luiz Polonya’ya Gitti: Geçen sezonun devre arasında Ceara’dan transfer edilen 21 yaşındaki Brezilyalı forvet Guilherme Luiz, Polonya ekibi Radomiak Radom’a kiralandı. Sözleşmeye 4 milyon Euro satın alma opsiyonu eklendi.

  • Jeferson Partizan Yolcusu: Bir diğer Brezilyalı santrfor Jeferson da Sırbistan’ın güçlü ekibi Partizan’a satın alma opsiyonuyla kiralık gönderildi.

  • Dennis ve Cherni Satıldı: Nijeryalı orta saha Anthony Dennis BAE ekibi Al Jazira Club’a bonservisiyle satılırken, Tunuslu sol bek Amir Cherni için Almanya Bundesliga temsilcisi Mainz 05 ile anlaşmaya varıldı.

Kaynak: haber merkezi