İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZSU tarafından yürütülecek altyapı çalışması nedeniyle Konak Tramvayı’nda geçici sefer düzenlemesine gidileceğini duyurdu. Düzenleme, 12 Temmuz Pazar günü 06.00 ile 18.00 saatleri arasında geçerli olacak.

Bu saatler arasında tramvay seferleri yalnızca Fahrettin Altay ile Atatürk Spor Salonu durakları arasında yapılacak. Hattın diğer bölümünde ise yolcular için alternatif ulaşım sağlanacak.

Karabağlar CHP grubunda oylama çatlağı: Aday olan 10, aday olmayan 20 oy aldı!
Karabağlar CHP grubunda oylama çatlağı: Aday olan 10, aday olmayan 20 oy aldı!
İçeriği Görüntüle

Hocazade Camii ile Halkapınar arasında otobüs işleyecek

Çalışma süresince Hocazade Camii-Halkapınar durakları arasında tramvay seferi yapılmayacak. Bu güzergahta ulaşım, ESHOT otobüsleri ile sağlanacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, otobüsler yolcu iniş ve binişlerini tramvay duraklarında gerçekleştirecek. Böylece yolcuların aktarma sürecinde farklı bir noktaya yönlendirilmeden ulaşımını sürdürmesi hedefleniyor.

Whatsapp Image 2026 07 08 At 162118

Yolculara planlama uyarısı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yolcuların mağduriyet yaşamaması için seyahat planlarını geçici düzenlemeye göre yapmasını istedi. Açıklamada, İZSU çalışmasının tamamlanmasının ardından Konak Tramvayı seferlerinin normal düzenine döneceği belirtildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ