MasterChef Türkiye 2021 şampiyonu Eren Kaşıkçı’nın vefatının ardından Acun Ilıcalı’dan dikkat çeken bir destek açıklaması geldi. Ilıcalı, genç şefin geride bıraktığı kızı Maya ile yakından ilgileneceğini belirterek, küçük çocuğun tüm masraflarını üstleneceğini açıkladı.
Hull City’nin basın toplantısında konuşan Acun Ilıcalı, Eren Kaşıkçı’nın kendileri için çok özel bir isim olduğunu ifade ederek, ailesine destek olacaklarını söyledi.
“Minik yavrusuyla ben bizzat ilgileneceğim”
Eren Kaşıkçı’nın vefatından duyduğu üzüntüyü dile getiren Acun Ilıcalı, genç şefin karakteriyle herkesin sevgisini kazandığını belirtti.
Ilıcalı açıklamasında, “Eren çok efendi, dünya tatlısı bir yarışmacıydı. Minik yavrusuyla ben bizzat ilgileneceğim. Ailesi ve yavrumuzun geleceği bizim için çok önemli. Gidenin yeri dolmuyor ama elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.
Kızıyla yaptığı paylaşımlar yeniden gündeme geldi
37 yaşında hayatını kaybeden Eren Kaşıkçı’nın, özellikle kızı Maya’ya olan sevgisiyle bilindiği belirtildi.
Kaşıkçı’nın sosyal medya hesabındaki paylaşımları da vefatının ardından yeniden gündeme geldi. Ünlü şefin son paylaşımlarından birini Babalar Günü’nde yaptığı ve kızıyla çekildiği fotoğrafı “Maya’m” notuyla paylaştığı görüldü.

Ölüm nedeni soruşturma sonucuyla netleşecek
Eren Kaşıkçı, İstanbul Sarıyer Kilyos’taki evinde hayatını kaybetmiş halde bulunmuştu. Olayın ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştı.
Kaşıkçı’nın kesin ölüm nedeninin, yapılacak incelemeler ve otopsi raporunun ardından netlik kazanması bekleniyor. Soruşturma süreci devam ediyor.




