Muğla’nın Fethiye ilçesi Karaçulha Çevre Yolu’nda, saat 04.30 sıralarında meydana gelen kazada motosiklet ile otomobil çarpıştı. Seydikemer yönüne giden Serhat Çulha yönetimindeki 31 AOG 752 plakalı motosiklet, kavşakta dönüş yapan 54 APP 367 plakalı otomobille çarpıştı.

Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Serhat Çulha (25), otomobilin üzerine savruldu ve olay yerinde hayatını kaybetti. Cenazesi, savcının incelemelerinin ardından Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Otomobildeki 3 kişi yaralandı

Kazada otomobilde bulunan Gürkan Eren, Oğuzhan Aksu ve Halit Can Gel yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı, Oğuzhan Aksu’nun durumu ağır olarak bildirildi.

'Satılık haram araç' diye duyurmuşlardı! öZEL: Kılıçdaroğlu zamanında alındı, makam aracı olarak kullandı
'Satılık haram araç' diye duyurmuşlardı! öZEL: Kılıçdaroğlu zamanında alındı, makam aracı olarak kullandı
İçeriği Görüntüle

İhbar üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı ve kavşaktaki trafik güvenliğini sağlamak için önlemler aldı.

Kaynak: DHA