Kuraklığın etkilediği Edirne'de çeltikte 'verim kaybı' endişesi Kuraklığın etkilediği Edirne'de çeltikte 'verim kaybı' endişesi

Paris 2024 Olimpiyatları, 26 Temmuz'da düzenlenen görkemli bir açılış töreniyle start aldı. Fransa'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan oyunlar, 27 Temmuz - 11 Ağustos 2024 tarihleri arasında dünya genelinden pek çok sporcuyu ağırlayacak. Türkiye'yi temsil eden A Milli Kadın Voleybol Takımımızın grup aşamasındaki maç programı ise nihayet belli oldu.

Filenin Sultanları'nın Maçları Merak Konusu

Paris Olimpiyat Oyunları’nda C Grubu’nda yer alan Filenin Sultanları, grup aşamasında İtalya, Hollanda ve Dominik Cumhuriyeti ile mücadele edecek. Grup aşamasında üç maç oynayacak olan takımımızın maç programı şu şekilde:

Maç Programı

  • 29 Temmuz 10.00: Türkiye - Hollanda
  • 1 Ağustos 2024 10.00: Türkiye - Dominik Cumhuriyeti
  • 4 Ağustos 2024 10.00: Türkiye - İtalya

Maçlar Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Filenin Sultanları'nın Paris Olimpiyatları'ndaki maçları, Türkiye'de çeşitli kanallar üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Voleybolseverler, takımlarının maçlarını kaçırmamak için yayının yapılacağı kanalları ve saatleri dikkatle takip ediyor.

Olimpiyat Coşkusu ve Beklentiler

Türkiye'nin kadın voleybol milli takımı, daha önceki turnuvalarda gösterdiği başarılı performansla taraftarların beklentisini yükseltmiş durumda. Paris'te de başarılı bir performans sergileyerek madalya hedefleyen Filenin Sultanları, hazırlıklarını tamamlayarak oyunlara hazır hale geldi.

Kaynak: Haber Merkezi