TFF 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta yer alan Altay, bu sezon evindeki performansıyla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor.

Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nı adeta 'kalesi' haline getirmesi beklenen siyah-beyazlı ekip, evinde çıktığı 4 müsabakada da galibiyet elde edemedi. Altay; Denizli İdmanyurdu (1-1) ve Alanya 1221 (0-0) ile berabere kalırken, Gemlik Sümerbey’e 2-1, son olarak da Eskişehirspor’a 4-1 mağlup oldu.

İzmir temsilcisi, yine aynı stadyumda konuk ekip statüsünde çıktığı Karşıyaka derbisinden de 1-1’lik eşitlikle ayrıldı. Böylece Altay, kendi evinde ve kendi mabedinde oynadığı toplam 5 karşılaşmada henüz galibiyetle tanışamadı.

Krallık deplasmanda: Puanların adresi dış saha

İç sahadaki tablonun aksine siyah-beyazlılar deplasmanda bambaşka bir grafik sergiliyor. Siyah-beyazlı ekip, Karşıyaka maçı da dahil olmak üzere dış sahada oynadığı 3 müsabakada 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 7 puanı hanesine yazdırdı.

Stoilov: Doğru yolda ilerliyoruz!
Stoilov: Doğru yolda ilerliyoruz!
İçeriği Görüntüle

İzmir ekibi bu periyotta Bucaspor 1928’i deplasmanda 2-1, Uşakspor’u ise 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Sakatlıklar ve cezalar bel büktü

Altay'da alınan olumsuz sonuçların yanı sıra kadro darlığı ve üst üste gelen sakatlıklar teknik heyetin elini zayıflatıyor. Son oynanan ve 4-1 kaybedilen Eskişehirspor mücadelesinde kırmız kart cezalıları santrfor Onur ile ön libero İsa'nın yanı sıra sakat stoper Arif ve sol kanat Caner forma giyemedi.

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında sakatlanan sağ bek Anıl Serhan’ın durumu hafta içinde netlik kazanacak. Tedavileri süren hücum oyuncusu Ünal ile kaleci Semih tam hazır hale gelemezken, sol kanat İbrahim’in sakatlanarak sezonu kapatması siyah-beyazlı camiada büyük üzüntü yarattı.

Kaynak: haber merkezi