CHP İzmir İl Başkanı Çağatay Güç, partisinin Gençlik Kolları ile bir araya gelerek gelecek dönem stratejilerini değerlendirdi. Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda Güç, “Gençlerin enerjisiyle iktidara yürümenin heyecanını paylaşıyoruz. Bu ülkenin umudu, güvencesi ve geleceği gençlerdir” dedi.
“Gençler bu ülkenin umudu ve güvencesi”
Çağatay Güç, gençlerle buluşmasında partinin yenilenme sürecine vurgu yaptı.
“İl Gençlik Kolları yönetimimizle bir araya geldik. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, gençlerin enerjisiyle iktidara yürümenin heyecanını paylaştık. Bu ülkenin umudu, güvencesi ve geleceği olan gençlerle omuz omuza, Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyacağız” diyen Güç, gençlerin siyasete katılımının yalnızca bir tercih değil, toplumsal dönüşümün temeli olduğunu belirtti.
Güç, ayrıca gençlerin ekonomik, sosyal ve kültürel alanda yaşadığı zorluklara dikkat çekerek, “Gençlerin sözüyle, inancıyla ve kararlılığıyla bu ülkeye yeniden adaleti, umudu ve eşitliği getireceğiz” ifadelerini kullandı.




