Suudi Arabistan’da destek ziyareti
Ünlü teknik direktör Fatih Terim, Suudi Arabistan ekibi Al Shabab’ın başına geçtikten sonra ailesinden tam destek aldı. Kızı Buse Terim, babasını yalnız bırakmamak için Suudi Arabistan’a giderken, kızları Nil ve Naz’ı da yanında götürdü.
Heyecan dolu maçta kritik beraberlik
Buse Terim ve ailesi, Al Nassr ile Al Shabab arasında oynanan karşılaşmayı tribünden takip etti. Fatih Terim’in yönettiği Al Shabab, deplasmanda zorlu rakibiyle 2-2 berabere kalarak sahadan bir puanla ayrıldı.
Ronaldo ile tarihi buluşma
Maçın ardından Buse Terim’in kızları Nil ve Naz, hayranı oldukları Cristiano Ronaldo ile bir araya gelme fırsatı buldu. Küçük kızların büyük heyecan yaşadığı anlar, unutulmaz bir hatıraya dönüştü.
Buse Terim’den teşekkür mesajı
Bu özel buluşmayı ölümsüzleştiren Buse Terim, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla duygularını dile getirdi. "Ve büyük buluşma dün akşam gerçekleşti. Kızlarımın hayallerini gerçekleştirdiğiniz ve nazik davranışlarınız için çok teşekkür ederim." sözleriyle Cristiano Ronaldo’ya minnettarlığını ifade etti.