Siyaset gündeminin üst sıralarında yer alan kritik görüşme bugün Ankara'da gerçekleşiyor. Halkların Demokrasi ve Eşitlik Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya geldi.

Pelin Karahan'dan Yıllar Sonra Gelen 'Muhteşem Yüzyıl' İtirafı
Pelin Karahan'dan Yıllar Sonra Gelen 'Muhteşem Yüzyıl' İtirafı
İçeriği Görüntüle

DEM Parti heyeti, saat 12.30 sularında YENİ Parti Genel Merkezi'ne ulaştı.

Heyette üst düzey katılımlar dikkat çekti

Görüşmeye Eş Genel Başkanlar Hatimoğulları ve Bakırhan’ın yanı sıra DEM Parti Grup Başkanvekilleri Sezai Temelli ve Gülistan Kılıç Koçyiğit de katılım sağladı.

YENİ Parti Genel Merkezi'ne giriş yapan DEM Parti heyetini kapıda YENİ Parti Grup Başkanvekili Murat Emir karşıladı.

Zirve sonrası ortak basın açıklaması bekleniyor

Gündemdeki siyasi gelişmelerin, TBMM çalışmalarının ve genel memleket meselelerinin ele alındığı basına kapalı gerçekleşen kritik görüşmenin ardından liderlerin kamuoyuna açıklama yapması öngörülüyor. Heyetler arasındaki zirvenin tamamlanmasıyla birlikte Eş Genel Başkanlar ile Özgür Özel'in kameraların karşısına geçerek ortak basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.

Kaynak: haber merkezi