Başarılı oyuncu Güven Kıraç, Kanal D’de ekrana gelen ve Yılmaz Erdoğan’ın hem başrolünü hem de senaristliğini üstlendiği İnci Taneleri dizisinde, Azem Yücedağ’ın en yakın arkadaşı eczacı Kasım’ı canlandırıyor. Kıraç, katıldığı bir programda diziyle ilgili ilk kez konuştu ve Yılmaz Erdoğan’la olan uzun soluklu dostluğuna dikkat çekti. “Yılmaz’la çok eski tanışıklığımız, dostluğumuz var. Birbirimizin evine gider geliriz, o kadar yakınız. Fakat hiç aynı projede yer alamamıştık,” diyen Kıraç, bugüne kadar birlikte çalışamamış olmalarını kendisi için bir eksiklik olarak gördüğünü belirtti.

Kasım karakteri özel olarak yazıldı

Güven Kıraç, İnci Taneleri dizisine dahil olma sürecinin kendisi için çok anlamlı olduğunu vurguladı. Usta oyuncu, “İnci Taneleri’ni kurgularken, Azem’in en yakın arkadaşlarından eczacı Kasım için beni hayal etmiş. O hayal sayesinde birlikte çalışma fırsatı bulduk,” sözleriyle, Kasım karakterinin Yılmaz Erdoğan tarafından özellikle kendisi düşünülerek yazıldığını itiraf etti. Bu açıklama, iki sanatçının yıllara dayanan dostluğunun sonunda ilk kez aynı projede buluşmasını daha da anlamlı hale getirdi.

Dostluk ekrana taşındı

Güven Kıraç’ın İnci Taneleri’ndeki performansı, izleyicilerden tam not alırken, diziye kattığı gerçekçi ve sıcak atmosfer de dikkat çekiyor. Kıraç, yıllardır süren dostluklarının ekrana yansımasından duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Bu özlem İnci Taneleri ile sona erdi,” dedi. Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı dizi, iki usta ismin buluşmasıyla daha da güç kazandı.

Ünlü oyuncu  100 yaşında hayatını kaybetti Ünlü oyuncu 100 yaşında hayatını kaybetti

İnci Taneleri dizisinde yeni bir enerji

İnci Taneleri, hem oyuncu kadrosu hem de hikayesiyle sezonun en çok konuşulan projeleri arasında yer alıyor. Güven Kıraç’ın Kasım karakteriyle ekibe katılması, Yılmaz Erdoğan’ın Azem karakteriyle olan dostluklarını ekrana taşırken, dizideki doğal diyaloglar ve samimi sahneler de izleyicinin beğenisini topluyor. Kıraç’ın itirafı, projeye olan ilgiyi daha da artırdı.

Kaynak: haber merkezi