İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, Başkan Yardımcısı Mehlika Gökmen ve Genel Sekreter Reşat Yörük Egemax TV ile Tek Referans internet haber sitesini ziyaret etti.
Egemax TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Mollaveisoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Akaltun, Egesaati Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İdris Akyüz, Egesaati Gazetesi Genel Müdürü Nurettin Sönmez, Genel Koordinatör Mutlu Yılmaz ile Tek Referans internet haber sitesi İmtiyaz Sahibi Erhan Gülenç, Genel Yayın Yönetmeni Sinan Doğan, Gazeteciler Nihat Delibaşı, Gamze Eskiköy ve Alper Temiz’in ev sahipliğindeki ziyaretlerde; İzmir basınının güncel sorunları, dijital yayıncılığın, televizyonculuğun gelişimi ve mesleki dayanışmanın önemi üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

İGC Başkanı Dilek Gappi, ziyaret sırasında meslektaşlarının çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, “İki kurum da İzmir basını için yeni bir soluk oldu. Yerel basının güçlenmesi adına nitelikli yayınların artması kentteki habercilik motivasyonunu güçlendiriyor. Bu durumdan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Meslektaşlarımızı istihdam eden kurumların önemi de çok büyük. Bu çerçevede emek veren tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.
Egemax TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Mollaveisoğlu ile Tek Referans internet haber sitesi İmtiyaz Sahibi Erhan Gülenç de İGC yönetimine destekleri ve nazik ziyaretleri için teşekkür etti.




