İzmir’in Konak ilçesinde su sızıntısı tartışması silahlı kavgaya dönüştü. Olay, Konak ilçesi Zeytinlik Mahallesi 1136 Sokak’taki bir apartmanda meydana geldi.
İddiaya göre, üst kattaki daireden alt kata su sızması nedeniyle M.A. (36) ile alt komşusu H.D. (78) arasında tartışma çıktı.
Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine, emekli çarşı ve mahalle bekçisi olduğu öğrenilen H.D., yanında bulunan ruhsatsız pompalı tüfekle M.A. ve 7 yaşındaki oğlu P.A.’ya ateş etti.
Baba hayatını kaybetti, oğulun tedavisi sürüyor
Yaralanan baba ve oğlu, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Ağır yaralı M.A., doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Oğlu P.A.’nın tedavisinin ise hastanede sürdüğü öğrenildi.
Şüpheli gözaltında
Olayın ardından kaçan H.D., polis ekiplerince olayda kullandığı pompalı tüfekle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.
Şüphelinin emniyetteki sorgu işlemlerinin sürdüğü bildirildi.




