Karşıyaka Belediyesi Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi (CMSM), dayanışma kültürünü güçlendiren bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. LÖSEV (Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı) ile iş birliği içinde gerçekleştirilen buluşmada, “Hayat Bağları” projesi kapsamında gönüllüler mutfakta bir araya geldi.

Etkinlikte uzman şefler eşliğinde tamamen doğal ve katkısız malzemelerle hazırlanan çikolatalar, lösemili çocuklara moral ve mutluluk vermek amacıyla özenle paketlendi.

Toplam 20 gönüllü, gün boyunca sevgiyle yoğrulmuş bu özel tatlıları hazırlayarak Lösemili Çocuklar Haftası için anlamlı bir armağan oluşturdu.

1 (5) (9)

“İyiliği ve umudu büyütmeye devam edeceğiz”

Etkinliğe dair konuşan Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, LÖSEV’le kurulan bu özel iş birliğinin önemine dikkat çekti:

“Cordelion Mutfak Sanatları Merkezimiz yalnızca gastronomi eğitimi verilen bir alan değil, aynı zamanda dayanışmanın ve iyiliğin merkezi haline geldi.
LÖSEV ile birlikte, çocuklarımız için umut dolu bir çalışma gerçekleştirdik. Gönüllülerimizin elleriyle hazırladığı bu tatlılar, bir ikramdan çok sevgi ve moral taşıyan küçük mucizeler.”

1 (2) (18)

Ünsal, sözlerini şöyle sürdürdü:

Kemeraltı ile ilgili çalışmalar masaya yatırıldı... Başkan Tugay: Herkes için çekici bir yer olacak
Kemeraltı ile ilgili çalışmalar masaya yatırıldı... Başkan Tugay: Herkes için çekici bir yer olacak
İçeriği Görüntüle

“Dilerim bu çikolatalar, çocuklarımızın yüzünde bir tebessüm, kalplerinde bir sıcaklık yaratır. Karşıyaka Belediyesi olarak daima çocuklarımızın yanında olmaya, iyiliği ve umudu büyütmeye devam edeceğiz.”

Kaynak: Haber Bülteni