Cumhuriyet Halk Partisi Kınık Belediye Meclisi üyeleri Mustafa Göl, Bayram Özer, Serkan Selvi ve Ergin Şahan’ın yaşanan görüş ayrılığı sebebiyle bu sabah partiden istifa etmişti. 4 meClis üyesi öğleden sonra partilerine geri döndü. Konuya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın el attığı ve ilçe başkanıyla görüştüğü öğrenildi. Ardından CHP'li 4 meclis üyesiyle de görüşen Tugay'ın partilerine geri dönmede etkili olduğu belirtildi
Konuyla ilgili açıklama yapan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, "Hepimiz insanız bazen yaşanan görüş ayrılıkları ve fikir çatışmaları duygusal kırılmalara yol açabiliyor. Meclis üyelerimizde böyle bir kırılma anında biraz ani bir karar almışlardı. Ancak kendileri ile görüştük ve sorunun çözümsüz olmadığı konusunda hemfikir olduk. Kendileri üyelik formlarını doldurarak, yeniden CHP’ye üye oldular" diye konuştu.
"HİÇ BİR SORUN YOK"
Kınık'ın yolunu tutan CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ise meclis üyeleri ile görüştü. Aslanoğlu, "Meclis üyelerimizin istifa haberi gelir gelmez Kınık’a gelerek meclis üyelerimiz ile görüştüm. Kendilerini dinledim ve yaşanan sıkıntının aslında çözümsüz olmadığını karşılıklı olarak anladık. Hepimiz insanız bazen yaşanan görüş ayrılıkları ve fikir çatışmaları duygusal kırılmalara yol açabiliyor. Meclis üyelerimizde böyle bir kırılma anında biraz ani bir karar almışlardı. Ancak kendileri ile görüştük ve sorunun çözümsüz olmadığı konusunda hemfikir olduk. Kendileri üyelik formlarını doldurarak, yeniden CHP’ye üye oldular. Uzun ve meşakkatli bir yolda meclis üyelerimizle birlikte yürüyoruz. Zaman zaman yol kazaları olabiliyor. Şu an için bir sorun yok ve meclis üyelerimiz yeniden CHP’ye üye oldu" diye konuştu.