Ve büyük gün geldi çattı, 68 yaşındaki Mehmet Ali Erbil bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Gülseren Ceylan ile nikah masasına oturdu.

DOSTLARI VE ÇOCUKLARI YALNIZ BIRAKMADI
6. kez dünya evine giren Mehmet Ali Erbil'in Yeniköy'deki evinde gerçekleşen sürpriz nikah törenine çiftin yakın dostları katıldı. Erbil'in çocukları; Sezin Erbil Yazgan, Yasemin Erbil ve Ali Sadi Erbil de babalarını bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Ekran Görüntüsü 2025 08 28 204712

GÜLSEREN CEYLAN'DAN İLK SÖZLER: DEMEK Kİ SEVGİ HER ŞEYİN ÖNÜNE GEÇİYOR
Nikahın ardından mutluluklarını dile getiren 26 yaşındaki Gülseren Ceylan, "Daha demin Gülseren Ceylan'dım, artık Gülseren Erbil oldum. Demek ki sevgi her şeyin önüne geçiyor. Küçük tartışmalarımız oldu, büyük tartışmalarımız oldu ama artık her şey geride kaldı. Mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Ekran Görüntüsü 2025 08 28 204748

"AYRIYDIK, DAYANAMADIK"
Nikah öncesinde yaşadıkları iniş çıkışlara da değinen Ceylan, "Evet, ayrıydık, dayanamadık. Ben de dedim ki artık hep birlikte olmalıyız. O da sağ olsun ilk adımı attı. Ben de kabul ettim. Mutluyuz, teşekkür ederiz" dedi.

Ekran Görüntüsü 2025 08 28 204735

SADE TÖREN TERCİHİ
Gösterişten uzak, sade bir törenle evlendiklerini belirten Ceylan, "Yani aslında anı bile olmayacak olsa gidip nikah salonuna gidip imzayı atardık" diyerek, mutluluğunu samimi şekilde paylaştı.

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, çocukken istismara uğradığını açıkladı
Ünlü şarkıcı Simge Sağın, çocukken istismara uğradığını açıkladı
İçeriği Görüntüle

Kaynak: AJANSLAR