Nihat Hatipoğlu, ATV ekranlarında yayınlanan Ramazan özel programında, izleyicilerden gelen soruları yanıtlamaya devam ediyor. Son olarak, Fatih Aktaş adlı bir çocuk, programda önemli bir soruyu gündeme taşıdı. Aktaş, "Kaçak siteden maç izlemek günah mı?" diye sorarak milyonların merak ettiği soruya yöneldi.

nihat hatipoğlu'nun cevabı ne oldu?

Hatipoğlu, bu soruyu yanıtlamadan önce kısa bir duraksama yaşadı. Ardından şunları söyledi: "Eğer site şifreliyse, şifreyi kırmamak lazım. Eğer şifreyi kırdıysan, o sitenin sahibinden helallik alman gerekir." Bu açıklama, izleyiciler tarafından dikkatle dinlendi ve sosyal medyada hızla yayıldı.

Başından vurulmuş halde bulunan Danıştay hakimi, yaşam mücadelesini kaybetti
Başından vurulmuş halde bulunan Danıştay hakimi, yaşam mücadelesini kaybetti
İçeriği Görüntüle

sosyal medyada viral oldu

Nihat Hatipoğlu'nun açıklamaları, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve kısa sürede viral hale geldi. Hatipoğlu ayrıca, maç yayınlarının herkesin erişimine açık ve ücretsiz olması gerektiğini savundu. Bu açıklamaları, izleyicilerden büyük ilgi gördü ve programın izlenme oranlarını artırdı.

Kaynak: haber merkezi