Hafta sonu Çeşme’de düzenlenen düğün töreni, iş dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Kuşadası Marina Müdürü Hakan-Figen Tellioğlu’nun oğlu Mehmet Tellioğlu ile Mentor Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Ergen ve Aydan İris’in kızı Beste Ergen, görkemli bir nikahla dünyaevine girdi.

Murat Dalkılıç ile Özgü Kaya aşkı ortaya çıktı: İlk kez el ele görüntülendiler
Murat Dalkılıç ile Özgü Kaya aşkı ortaya çıktı: İlk kez el ele görüntülendiler
İçeriği Görüntüle

Çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı törende, genç çiftin nikah şahitliklerini Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç ve Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas üstlendi.

Rahmi Koç’tan denge vurgusu

Nikah defterine imza atan Rahmi Koç, çifte mutluluk dileyerek evliliğe dair şu sözlerle öğütte bulundu:

“Benim için bu akşam burada olmak büyük bir keyif. Size bir ömür boyu mutluluk diliyorum. Bazen bir alıp kırk dokuz verirsiniz, bazen kırk dokuz verip bir alırsınız. Önemli olan uzun vadede bunu elliye elli getirmektir.”

Konukların alkışları eşliğinde konuşan Koç’un bu sözleri, salonda gülümsemelere neden oldu.

Lucien Arkas’tan dostane mesaj

Nikah töreninde söz alan Lucien Arkas ise Hakan Tellioğlu ile uzun yıllara dayanan dostluğunu hatırlatarak, “Babasıyla 24 sene çalıştık. Ömür boyu mutluluklar dilerim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: haber merkezi