Ünlü besteci ve şarkıcı Sinan Akçıl, yeni albümü için basın mensuplarının karşısına geçti. Ancak röportajın en dikkat çeken bölümü, eski sevgilisi Hadise’ye yaptığı göndermeydi.

Muhabirlerin, Hadise’nin 2009 yılında Türkiye’yi Eurovision’da temsil ettiği “Düm Tek Tek” şarkısı için belgesel hazırlığında olduğunu hatırlatması üzerine Akçıl, esprili ama sitem dolu bir yanıt verdi:

“Şarkının yüzde 95’i bana ait ama bana teklif gelmedi. İşin içinde ben olmazsam sadece ‘sel’ olur, ‘belge’si olmaz.”

Sözleriyle hem Hadise’ye hem de projeye ince bir gönderme yapan Akçıl, sosyal medyada gündem oldu.

“Düm Tek Tek” Eurovision tarihine geçmişti

2009 yılında Moskova’da düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması’nda Hadise’nin seslendirdiği “Düm Tek Tek”, Türkiye’ye dördüncülük kazandırmıştı.
Şarkının bestecisi olan Sinan Akçıl, o dönem Hadise ile hem müzikal hem de duygusal bir ilişki yaşamış, ikili uzun süre magazin dünyasının en çok konuşulan çiftlerinden biri olmuştu.

Aradan geçen yıllara rağmen şarkı yeniden gündeme gelirken, Akçıl’ın bu çıkışı “eski defterler açılıyor” yorumlarına neden oldu.

“Bana teklif gelmedi” çıkışı olay yarattı

Sinan Akçıl, “Düm Tek Tek” belgeselinde yer almamasını eleştirirken, şarkının başarısında kendisinin katkısına dikkat çekti.

“O şarkının ruhunu, temposunu ve enerjisini birlikte inşa ettik. Ama eğer belgesel yapılacaksa, bu hikâyede benim yerim yokmuş gibi davranmak doğru değil,” dedi.

Akçıl’ın bu sözleri, sosyal medyada kısa sürede magazin gündeminin en çok konuşulan başlıkları arasına girdi.

Sinan Akcildan Hadiseye Dum Tek Tek Gondermesi Geldi 3255769 202510131121 3

Edis’in ardından Hadise’ye de gönderme

Sinan Akçıl, geçtiğimiz haftalarda da Edis’in sahne kıyafetine yönelik eleştirileriyle gündeme gelmişti.
Edis’in konserindeki transparan gömleğine sert çıkan Akçıl, “Erkek erkek gibi, kadın kadın gibi giyinmeli. Çoluk çocuk izliyor,” sözleriyle tartışma yaratmıştı.

İrem Derici'den Ahmet Hakan'a; 'Midemi bulandırıyorsun Ahmet...'
İrem Derici'den Ahmet Hakan'a; 'Midemi bulandırıyorsun Ahmet...'
İçeriği Görüntüle

Bu kez eleştiri oklarını Hadise’ye çeviren şarkıcı, ünlü popçunun Harbiye konseri performansını yorumladı:

“Amerika’daki şovları izlemekten vazgeçelim. Biraz özümüzden de bir şeyler yapabiliriz. Özeniyor demek ki.”

Bu sözlerle Akçıl’ın eski sevgilisine yönelik yeni bir sataşma yaptığı düşünülüyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ