CHP Milletvekili Mahmut Tanal, İzmir Barosu tarafından düzenlenen bir konferansa katılmak üzere geldiği İzmir’de, üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Gençlerin taleplerini ve yaşadıkları sorunları dinleyen Tanal, onların yürüyüş davetine ise program yoğunluğu nedeniyle katılamayacağını belirtti. Ancak öğrencilerle tek tek tokalaşarak destek mesajlarını iletti ve iyi dileklerde bulundu.

DEM Parti sözcüsü Ayşegül Doğan: Durumu stabil, aramıza dönecek DEM Parti sözcüsü Ayşegül Doğan: Durumu stabil, aramıza dönecek

Whatsapp Image 2025 04 11 At 17.21.25

Tanal, burada yaptığı kısa konuşmada, "Umut, umut, umut... Yani biz umudumuzu yitirmeyeceğiz. Umutsuz olmayalım. Bu ülkede hukuku da getireceğiz, demokrasiyi de getireceğiz, liyakati de egemen kılacağız. Kimse korku ve panik içinde yaşamak zorunda değil. Bu düzen değişecek. Gençlerin cesareti ve kararlılığı bize güç veriyor," ifadelerini kullandı.

Kaynak: Pınar Bayram