Şampiyonanın 7. turunda, 12 puanla Trakya Satranç SK, Fatma Yılmaz SK, Alper Eren Satranç SK ve Elbe Satranç Online Eğitim SK takımları liderliği paylaştı. Kritik karşılaşmada, Alper Eren Satranç SK, Fatma Yılmaz SK'yi 3,5-2,5 skorla mağlup etti. Diğer önemli maçlarda, Elbe Satranç Online Eğitim SK, İstiklal Satranç SK'yi 4-2, Trakya Satranç SK ise Manisa Satranç Merkezi SK'yi aynı skorla yenerek liderlik yarışını sürdürdü.

"L'Etape by Tour de France”ın Türkiye lansmanı İstanbul’da yapıldı "L'Etape by Tour de France”ın Türkiye lansmanı İstanbul’da yapıldı

İkinci Lige Katılma Hakkı

Turnuvanın sekiz turunun ardından, Alper Eren Satranç Spor Kulübü şampiyonluğunu ilan etti. İkinci sırada Fatma Yılmaz Spor Kulübü, üçüncü sırada Trakya Satranç Spor Kulübü, dördüncü sırada Elbe Satranç Online Eğitim Spor Kulübü, beşinci sırada İstiklal Satranç Spor Kulübü ve altıncı sırada Düzce Siyah Beyaz Satranç Spor Kulübü yer aldı. İlk 6 sırayı alan takımlar, gelecek sezon Türkiye Satranç İkinci Ligi'ne katılma hakkı kazandı.

Ödül Töreni Düzenlendi

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen turnuva sonunda, dereceye giren takımlar ve sporcular için bir ödül töreni düzenlendi. Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, dereceye giren kulüplere kupa ve madalyalarını takdim etti.

Kaynak: Haber Merkezi