Akdeniz'de Muğla açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD depremin denizin 6.6. kilometre derinliğinde gerçekleştiğini belirtirken, Muğla'nın yanı sıra Aydın, İzmir, Manisa ve Denizli'de de hissedildi. Akdeniz'de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana gelirken, sarsıntı çok sayıda ilde hissedildi.

‘Bir Başkadır’ dizisinin ikinci sezon çekimleri başladı
‘Bir Başkadır’ dizisinin ikinci sezon çekimleri başladı
İçeriği Görüntüle

Akdeniz De 4 1 Buyukluunde Deprem 19292584 819 M

AKDENİZ 4.1 İLE SALLANDI
Akdeniz'de saat 22.21'de, Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD, sarsıntının denizin 6.6 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini açıkladı.

Kandilli Erken Uyari Sistemi Nasil Acilir Indirilir Deprem Uyarisi 37 Saniye Once Gel 3261697 202511061434 2

ÇOK SAYIDA İLDE HİSSEDİLDİ
Deprem nedeniyle vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Deprem Muğla'nın yanı sıra Aydın, İzmir, Manisa ve Denizli'de de hissedildi.

Kaynak: AJANSLAR