Aydın’da 1994-2004 yılları arasında Tepecik Belde Belediyesi başkanlığını yapan Salih Vural, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kentin sevilen isimlerinden biri olan 82 yaşındaki Vural’ın vefatı, ailesi, sevenleri ve bölgede uzun yıllardır birlikte çalıştığı kişiler arasında büyük üzüntü yarattı.

AKP çelenk bırakmadı
AKP çelenk bırakmadı
İçeriği Görüntüle

Sağlık durumu giderek kötüleşmişti

Bir süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi altında olan Salih Vural, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşama tutunamadı. Durumunun son günlerde ağırlaştığı öğrenilen Vural’ın vefatı, Tepecik’te derin bir yas havası oluşturdu. Bölge halkı, geçmişteki hizmetleriyle tanınan eski başkanın ölüm haberini büyük bir üzüntüyle karşıladı.

Tepecik’te derin üzüntü yarattı

Görev yaptığı yıllar boyunca beldenin gelişimi için önemli çalışmalara imza atan Vural, Tepecik’te iz bırakan belediye başkanları arasında gösteriliyordu. Vatandaşlarla kurduğu yakın ilişki, belediyecilik anlayışı ve üretkenliğiyle hafızalarda yer edinen Vural’ın kaybı, bölge için büyük bir değer kaybı olarak değerlendiriliyor.

82 yaşında hayata gözlerini yuman Salih Vural’ın cenazesi, bugün öğle namazının ardından Bey Camii’nde kılınacak cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlanacak. Vural’ın yakınlarının ve eski çalışma arkadaşlarının cenazeye yoğun katılım göstermesi bekleniyor.

Kaynak: haber merkezi