Ankara'da katliam gibi kaza: 4 ölü, 13 yaralı
Ankara'da katliam gibi kaza: 4 ölü, 13 yaralı
İçeriği Görüntüle

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş, vefatının 29'uncu yılında başkent Ankara'da düzenlenen özel bir programla anıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin efsanevi liderine vefasını göstermek üzere sabah saatlerinde Yenimahalle ilçesinde bulunan anıt mezarı ziyaret etti.

Kurmayları ve partililer eşlik etti

Merhum Türkeş'in kabri başında düzenlenen anma programında MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye parti kurmayları da geniş çaplı bir katılımla eşlik etti. MHP genel başkan yardımcıları, parti yöneticileri ve Ankara başta olmak üzere çevre illerden gelen çok sayıda partili tören alanında hazır bulundu.

Geniş güvenlik önlemleri ve yoğun katılımla gerçekleşen ziyaret sırasında Bahçeli, Alparslan Türkeş'in anıt mezarına karanfiller bıraktı. Kabir ziyaretinde okunan Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Bahçeli ve beraberindeki heyet, merhum Türkeş'in ruhuna hep birlikte dua etti.

Kaynak: haber merkezi