Bülent Arınç, Demirtaş'ı ziyaret edecek
Bülent Arınç, Demirtaş'ı ziyaret edecek
İçeriği Görüntüle

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), yaptığı açıklamada depremin merkez üssünün Balıkesir’in Sındırgı ilçesi olduğunu bildirdi. Saat 09.35’te meydana gelen depremin büyüklüğü 3.5, derinliği ise 5.42 kilometre olarak kaydedildi.

Deprem, çevre ilçelerde de hissedildi. Vatandaşlar kısa süreli panik yaşarken, bölgeden şu ana kadar herhangi bir can ya da mal kaybı bildirimi gelmedi.

690Af3301D6F7E0B0A8D90Bb

AFAD ve belediyelerden açıklama

AFAD ekipleri bölgede tarama çalışmalarını sürdürürken, Sındırgı Belediyesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Depremi hisseden tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun. Şu ana kadar olumsuz bir durum tespit edilmemiştir” ifadelerini kullandı.

Balıkesir Valiliği de benzer bir açıklama yaparak, vatandaşların resmi duyurular dışında bilgi paylaşımında bulunmaması konusunda uyarıda bulundu.

Kaynak: haber merkezi