İstanbul'da Belgrad Ormanı'nda kaybolan Ece Güler'in akıbeti merakla bekleniyor. 36 yaşındaki Ece Güler, 2 Mart 2025 Pazar günü Kağıthane Gültepe Mahallesi'ndeki evinden çıkarak Belgrad Ormanı'na gitmek üzere yola çıktı. Ancak bir süre sonra kendisinden haber alınamadı. Ailesi ve yakınları, uzun süre genç kadından haber alamayınca durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine hemen AFAD, AKUT ve diğer arama kurtarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Arama çalışmaları sırasında termal kameralar, iz takip köpekleri ve dronelar kullanılarak, Belgrad Ormanı'nda geniş kapsamlı bir arama yapıldı. Ece Güler'in kişisel eşyaları, montu, çantası ve telefonunun ormanda bulunduğu bildirildi.

Ece Güler Nerede?

Ece Güler’in kaybolmasının ardından başlatılan arama kurtarma çalışmaları gece boyunca devam etti. Ekipler, Belgrad Ormanı'nda iz takip çalışmaları yaparak kaybolan kadına ulaşmaya çalıştı. Güler'in kaybolduğu alanda yapılan araştırmalar sonucunda, genç kadının son görüntülerine ulaşılmaya çalışılırken, ormanda bulunan kişisel eşyaları önemli bir ipucu olarak değerlendirildi.

Dikili'de iş yerinde korkutan yangın! Dikili'de iş yerinde korkutan yangın!

Ece Güler'in kaybolduğu günden beri yapılan aramalar, AFAD, AKUT ve diğer kurtarma ekiplerinin yoğun çalışmaları ile sürdürüldü. Ancak Ece Güler'in hala bulunup bulunmadığına dair resmi bir açıklama yapılmadı. Arama çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: haber merkezi